Slik blir du BasisBall Trainer

Vi setter stor pris på om du ønsker å bli instruktør i BasisBall. Vi kaller det BasisBall Trainer. Det er gøy å være BasisBall Trainer og her er noen av grunnene:

  • Stort fokus på coaching i konseptet, det gir deg stor frihet til å personliggjøre timen
  • 4 konsepter, mange målgrupper og muligheter for deg å utvikle deg som instruktør
  • Høy faglig forankring, noe som gir deg kompetanseheving
  • Det er trening som funker, og det vil dine kunder merke!
  • Vi har online Kompetanseportal som din verktøykasse; musikk, program, fagbeskrivelser, filmer etc.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen i BasisBall gjengen!

Nedenfor ser du hva du konkret må gjøre for å bli en BasisBall Trainer.

Kurs + Lisens = Trainer

Det første du må gjøre er å delta på ett av våre kurs. Vi har kurs i våre fire konsept BasisBall RAW, BasisBall CenterCore, BasisBall 4×4 og BasisBall RIT.

Tar du BasisBall RAW kurs blir du BasisBall RAW Trainer, tar du BasisBall 4×4 blir du BasisBall 4×4 Trainer osv. Du bestemmer selv om du vil ta kurs i et eller flere konsept. Hvert kurs varer ca 7,5 timer.

Våre kurs passer for deg som jobber på treningssenter, er PT, trenere, er idrettslærer/ idrettsleder, eller vil starte for deg selv med gruppetrening.

Vi anbefaler at du har kunnskap om grunnleggende anatomi, fysiologi og generell treningslære. Kurset er praktisk, og man bør være i god fysisk form.

 

Til kursoversikten
Når du har gjennomført et av våre kurs, og ønsker å praktiserer som BasisBall Trainer, så må du skaffe deg lisens. Du trenger kun én. Denne gjelder for alle de konseptene du har tatt kurs i. Så med en lisens kan du være Trainer i ett eller flere konsept.

Vi har to lisenstyper, og du velger en av dem. Er man ansatt på et senter må Trainer og senterledelsen avgjøre hvilken som passer best.

Personlig lisens:
Denne er knyttet til deg som person/Trainer, og du kan praktisere BasisBall hvor du vil.
Den koster 279,- per måned ( + mva) Ved kjøp går man inn på en avtale om fast trekk per måned.
Kjøp personlig lisens her.

Flerbrukslisens:
Dette er en lisens som et treningssenter kjøper. Lisensen koster 1200,- ( + mva) per måned, dette er uavhengig av antall Trainers og konsepter som er på senteret. Hører du som Trainer til under denne typen kan du kun praktisere BasisBall på senteret sine arenaer. Vi fakturerer flerbrukslisens kvartalsvis. Kontakt oss om flerbrukslisens.

Les våre standardvilkår med priser og betalingsrutiner her